Timantti Harmonikka

DIVOX harmonikat

Sinulle, joka olet sen arvoinen

Muokkaa oma harmonikka

Valitse mieleisesi osat ja tyyli

Myynnissä käytetyt soittimet

Katso käytetyt soittimet

Nyt Suomessa – Novità dall’Italia !

Timantti Harmonikka tuo yksinoikeudella Italiasta Siwa & Figli tehtaalta,

DIVOX nimimerkillä mittatilaustyönä tehdyt harmonikat.

Yrityksen on perustanut Belgradissa vuonna 1983 Ivan Stanojlovic, joka halusi toteuttaa jokaisen harmonikansoittajan tavoitteen ja unelman: valmistaa käsintehtyjä instrumentteja, kevyitä ja kaunisäänisiä, kuunnellen muusikoiden toiveita ympäri maailmaa. Siwa-harmonikan pääominaisuus on synnyttää vahva ja rikas ääni, joka perustuu loistokkaiden 60- ja 70-lukujen käsityötaidon erinomaisiin laatustandardeihin.

100% käsityönä valmistettuja harmonikkoja – capolavori di artigianato

Siwa & Figli – harmonikat ovat käsintehtyjä, ainutlaatuisia mestariteoksia. Jokainen pieni yksityiskohta on koottu erittäin tarkasti ja korkealaatuisesti. Kaikki tämä intohimo harmonikkaan on tehnyt Siwa & Figli – soittimista taideteoksia, jotka ovat saaneet ympäri maailmaa osakseen arvostusta niiden harmonian, kauneuden ja äänen suhteen.

Unicità è la parola di ordineVuonna 2018 Siwa & Figli on rekisteröinyt patentin ”kaksoisniitti-kielistä” ja omistaa yksinoikeudet näiden kielien tuotantoon. Erityinen, kokonaan käsin valmistettu työprosessi luo vahvan ja tarkan äänen, jota arvostavat kaikki kansainväliset asiakkaat.

Erittäin tarkka työmenetelmä, täynnä pieniä salaisuuksia, joihin on koottu kaikki kielien valmistukseen liittyvä italialaisen tietotaidon historia.

Vuodesta 2015 alkaen Siwa & Figli – tehtaalla on Siwa-harmonikkoihin asennettavien kielien valmistusosasto. Aiemmin Castelfidardossa kielet tehtiin eri tavoin, kuin yleensä nykyään.  Muistelemme loistokkaita 60- 70-lukuja, jolloin ”käsin valmistamisen”-taito oli Castelfidardossa kaikkien valmistajien rutiinia.

Siwa & Figli pyrkii tekemään täsmälleen niin: palata menneisyyteen ja käyttää työssään täysin käsintehtyjä menetelmiä ja tekniikoita.

Voidaksemme tarjota asiakkaillemme ehdottoman äänenlaadun ja säilyttää sen ajan myötä, päätimme valita  eksklusiivisen kielen, eli toteuttaa itse tehtaallamme ”kaksoisniitti-kielen” valmistuksen, nimeltään ”testa di frate” (papin hiippa – ns. pyöristetty niitti).

Tämä niitti ratkaisee ilman ohi vuotamisen ongelman ja tekee kielestä täydellisesti reagoivan.

Näiden Siwa-kielten ääniä arvostetaan kaikkialla maailmassa.


Timantti Harmonikka ei kilpaile määrällä, vaan laadulla – ”eleganza & puro lusso” ja

haluaa tuoda saataville kaikille harmonikan soittajille mahdollisimman hyvän DIVOX soittimen.


Harmonikkataitaja Vesa Formunen koesoittaa – DIVOX harmonikkaa. ”kyllä upeasti soi”